Dan Blog

Un altfel de blog.

Urasc festivitatile

Posted by stormblast373 pe martie 31, 2009

Da ,urasc cu toata ura disponibila festivitatile , cum zicea si Cheloo ,,Urasc nuntile si inmormantarile romanesti”  . Le urasc pentru ca la majoritatea sunt obligat sa merg .

Prima categorie , nuntile , le urasc pentru ca ele reprezinta scena de afirmare a tuturor categoriilor de idioti care dupa o sticla de tuica au impresia ca il intrec in dans pe Michael Jackson sau in injuraturi pe Cheloo si incep sa decarteze talentul ce ii chinuie in mod groaznic si simt ca trebuie sa ne impartaseasca si noua suferinta .

Urasc nuntile pentru muzica , mereu la nunti se pun manele sau muzica populara si daca intrebi te ia cu vesnica scuza cocalareasca : ,, Hai ma ,e petrecere ,ce vrei? La un chef merge. ” , da , cum spuneam ,prostia si ipocrizia sunt in floare printre romanii aburiti de rom si vodka si nu numai.

Inmormantarile le uras pentru ca dintre 100 de oameni care merg ,60 merg de foame ,sa manance ceva la praznic , 20 merg in sila ,din obligatie ,10 merg pe bune si ceilalti 10 sunt ,,emisarii domnului” .

Nu inteleg , de ce trebuie sa mergi la un eveniment (nunta/inmormantare) daca nu te poti alinia la bucuria/suferinta celor de acolo ,exceptand cazul in care esti obligat .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: